Teamryttare

Carina Bondesson är Grand Prix ryttare i dressyr och ingår i landslagets B trupp men även Msv B domare och uppskattad B tränare. Carina har många vinster och placeringar upp tom Grand Prix med sin fina Pronto. Under de kallaste månaderna i början av 2017 etablerades samarbetet mellan Emelie och Carina när Carina sökte en bättre lösning kring sin sadel. Sadeln byttes ut och numera rids Pronto i en Prestige X-D2 Free som de båda trivs väldigt bra i. 

Acapella är Carinas andra häst som tävlas i Intermedier 1 och som har en speciell historia att ta hänsyn till. En nervskada gör henne extra känslig och hon matchas med stor skicklighet av Carina. Hennes skada ställer också höga krav på att sadeln fungerar helt perfekt och numera tränas och tävlas Acapella i en Equipe Olympia där hon kan komma till sin rätt utan att bli hämmad.  

Jörgen Larsson är en av de ryttare i Sverige som är flitigast på tävlingsbanorna. Han har utbildat ett stort antal hästar och har tävlat framgångsrikt i avelschampionat, Falsterbo, unghäst VM, visat hingstar på bruksprov och är aktiv svårklassryttare. Hans kärlek till hästarna i kombination med kunnande och ödmjukhet ger en fantastisk känsla som ryttare. Sedan 2017 har samarbetet med Jörgen kretsat kring att bästa hästen Agaton S ska ha en fungerande sadel samt att Jörgens övriga hästar ska må bra och vara fria från sadelproblem. Jörgen rider i Pompadour-Fleur de Lys och Equipe