Paragan B-kortslastbilar

Paragan är en av Europas största tillverkare av B- kortslastbilar. Utmärkande är deras starka och tåliga material tillsammans med ett högt säkerhetstänk. Golvet är underhållsfritt och står utan problem emot urin, vägsalt och hästsparkar utan att ge vika och håller dessutom en livstid. 

Paragan bygger efter kundens val på Renault Master, Opel eller Fiat med 170hk, miljömotor med valmöjlighet mellan manuell eller automat växellåda. 3 eller 5 säten med sovplatser, vändbara pilotstolar och uppfällbart fikabord. Behöver du extra hög lastvikt finns modellen Pegasus som anpassats speciellt för att optimera lastmöjligheten utan att kompromissa med säkerheten. Hos Rätt sadel i Landskrona finns det alltid bilar hemma att se samt provköra. Designa din egen bil efter önskemål eller välj någon av våra bilar som finns tillgängliga för omgående leverans.  

 

Vilken inredning passar din häst?

Förutom längd, storlek och vikt på chassi kan du välja olika inredningar i hästdelen. 

Bröstvägg med helt skydd över sadelkammardelen är en lösning som är stark och tålig och som ger dig en helt dammfri miljö i sadelkammaren utan att kompromissa med hästarnas komfort. 

Stuteriinredning även kallad "free stand" där hästarna har ökad frihet med hela öppningsbara väggar gör att du kan köra sto med föl på ett tryggt och säkert sätt. Du kan även öppna upp hela ytan genom att fälla in väggen om du behöver åtkomst till hela ytan.

 Bröstvägg med det unika patenterade paniksystemet ger dig en ökad trygghet med vetskap om att du alltid kan fälla ner hela bröstväggen och leda ut hästen genom bakdörren om olyckan skulle vara framme. Möjlighet att kombinera med V-galler för ytterligare säkerhet till unghästar eller ej resvana hästar finns. 

Det finns även övervakningskamera i hästdelen, ledbelysning, taklucka, takfläkt, hingstvägg, flyttbar mellanvägg och öppningsbara fönster så din häst kan åka tryggt och bekvämt.